Turişti atacaţi în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turişti atacaţi în Delta Dunării
Turişti atacaţi în Delta Dunării

Un grup de persoane necunoscute, braconieri din Caraorman - spun localnicii, a atacat în stil pirateresc o barcă cu turişti pe canalul Caraorman, în apropiere de intersecţia cu Litcov.

 Martorii spun că incidentul a avut loc vineri seara. „Cei din Caraorman erau în două bărci. Aveau motoare mai puternice şi au făcut tot felul de manevre până când barca cu cei patru turişti s-a răsturnat. Conflictul a continuat şi pe mal, unde unul dintre turişti a fost lovit în cap cu o vâslă. Noroc că au intervenit alţi turişti care erau campaţi în zonă”, a povestit Liviu Grigorov, agent ecolog din Crişani.

Dintre cei patru turişti atacaţi, cel mai mult au avut de suferit Ionuţ Costandache şi soţia sa, care au fost transportaţi la Spitalul Tulcea.

„Bărbatul a suferit un trau­matism la cap, precum şi alte răni în urma unui conflict. A fost adus împreună cu soţia sa, care suferise mai multe traumatisme”, a declarat doctorul Dumitru Vîlcu, şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţia Deltei au ajuns la faţa locului sâmbătă şi au demarat cercetările.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite