Turism de tip bulgăresc în Valea Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali din Petroşani au aprobat, în urmă cu două zile, înfrăţirea cu localitatea Bansko-Bulgaria, cea mai importantă staţiune de schi din ţara vecină, fiind impresionaţi de

Consilierii locali din Petroşani au aprobat, în urmă cu două zile, înfrăţirea cu localitatea Bansko-Bulgaria, cea mai importantă staţiune de schi din ţara vecină, fiind impresionaţi de modul în care „au reuşit vecinii noştri să implementeze un proiect deosebit în ceea ce priveşte turismul”.

Autorităţile locale au planuri mari pentru staţiunea Parâng. „În ceea ce priveşte dezvoltarea staţiunii, noi ne-am inspirat din ceea ce s-a făcut în Bansko. Protocolul de colaborare va fi axat pe mai multe domenii de activitate de interes comun, cum ar fi turismul, mediul, urbanismul şi amenajarea teritoriului sau schimburile culturale“, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

O nouă staţiune pe valea prahovei

Nici prahovenii nu se lasă mai prejos şi anunţă că o nouă staţiune îşi va face loc pe Valea Prahovei: Secaria. Primarul comunei are planuri mari. Vrea să amenajeze lacuri artificiale, un teren de golf, mai multe hoteluri, un heliport şi un sat de vacanţă ecologic.

Comuna Secaria vrea să devină un concurent serios pentru Sinaia, Buşteni ori Predeal, aşa că va avea şi trasee pentru ATV-uri, echitaţie, terenuri de fotbal, bazin de înot, pârtie de schi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite