"Tunuri" de milioane de euro prin falsificare de carduri în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii băcăuani au anihilat una dintre cele mai mari reţele de falsificatori de carduri din Europa de Est. Este vorba despre banda lui Viorel Chiriac, zis "Bică", care, împreună cu

Poliţiştii băcăuani au anihilat una dintre cele mai mari reţele de falsificatori de carduri din Europa de Est. Este vorba despre banda lui Viorel Chiriac, zis "Bică", care, împreună cu "locotenenţii" lui, a reuşit să strângă milioane de euro din falsificarea cardurilor şi atacarea bancomatelor. Viorel Chiriac este acuzat că, împreună cu fratele său, Miorel Chiriac, şi cu alte rude şi prieteni, a fraudat, în perioada 2002-2004, bancomate din Anglia. "Bică" ar fi ajuns să-şi "exerseze abilităţile" şi la Hong Kong.
Procurorii băcăuani susţin că sumele de bani obţinute au fost semnificative, valuta fiind investită în Bacău, în case, maşini şi terenuri. Viorel Chiriac a fost arestat alături de Bogdan Rusu, Cosmin Birjoveanu şi Constantin Antonovici. Miorel Chiriac, aflat în Italia, a fost trimis în judecată în lipsă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite