Tunu Severin: De mâine, severinenii vor fi aprovizionaţi, cu ajutorul cisternelor, cu apă potabilă şi menajeră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Severinul va rămâne din această noapte fără apă, din cauza lucrărilor de reabilitare a reţelei de apă-canal. Timp de 36 de ore, locuitorii municipiului vor fi aprovizionaţi cu apă potabilă şi menajeră cu ajutorul autocisternelor.

De vineri dimineaţă, de la ora 7 și până sâmbătă, la ora 14, societatea de apă-canal S.C Secom S.A. va opri furnizarea apei potabile și menajere în municipiul Drobeta Turnu Severin, din cauza lucrărilor de reabilitare a rețelei, lucrări finanțate din fonduri europene. În tot acest timp, Primăria Severin și Secom-ul, vor aproviziona severinenii cu  autocisterne cu apă potabilă și menajeră.

Autocisternele cu apă vor fi amplasate în principalele intersecții de pe raza municipiului, respectiv: Splai Mihai Viteazu cu str. Cicero, Splai Mihai Viteazu cu str. Crișan, Independenței cu Iuliu Maniu, B-dul Tudor Vladimirescu cu str. Topolniței.

Apa menajeră se va distribui la un interval de două ore, iar principalele puncte de distribuție vor fi: Intersecția Splai Mihai Viteazu- str. Șincai, Intersecția Splai Mihai Viteazu- str. Privighetorilor, Intersecția B-dul Tudor Vladimirescu- str. Calea Tîrgu Jiului, Intersecția B-dul Tudor Vladimirescu- str. Topolniței și S.C Cildro- Parc.

Punctele de distribuție a apei au fost stabilite, în aşa fel încât să acopere toată suprafața Severinului, pentru ca toată lumea să beneficieze de ea.  “Sperăm ca toți cetățenii să înțeleagă că hotărârea de sistare a apei, în perioada 26-27 iunie, a fost absolut necesară în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare și modernizare a rețelei de apă-canal și le mulţumim pe această cale pentru înțelegere”, a declarat primarul Constantin Gherghe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite