Tuningul, pasiune pentru suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai tari maşini din municipiu se întrec la burnout şi drift

Doritorii pot admira performanţele automobilelor tunate în weekend, în parcarea de la Iulius Mall.

Sucevenii pasionaţi de maşini modificate pentru performanţă sunt aşteptaţi, sâmbătă şi duminică, în parcarea de la Iulius Mall. Intitulată „Tuning Days", manifestarea constă într-o expoziţie de maşini tunate şi o demonstraţie profesionistă a campionului de raliu Bogdan Marişca.

Sâmbătă, la ora 9.00, încep înscrierile pentru cei care doresc să îşi testeze atât abilităţile proprii, cât şi performanţele automobilelor pe care le conduc. Cele două probe sunt de burnout - concurs de scos fum din cauciucuri, şi drift - derapare controlată şi îndemânare. Termenul limită pentru înscrieri este duminică, ora 10.00.

Demonstraţii cu Bogdan Marişca

Sucevenii pot urmări demonstraţiile de îndemânare la volan ale pilotului de raliu Bogdan Marişca, iar cei care vor urca pe podium în urma celor trei probe vor primi diplome, cupe, cadouri-surpriză din partea firmei Toyota şi bonuri valorice pentru cumpărături în mall. La Tuning Days va avea loc şi o expoziţie de maşini preparate la care vor participa pasionaţi din toată
Moldova. Pe lângă întrecerile între pasionaţi, vor intra într-o competiţie separată şi maşini de test-drive din show-room-urile dealerilor auto din Suceava.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite