Elicopter prăbuşit după decolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei pasageri, printre care şi un om de afaceri din Dobrogea, au tras ieri o spaimă soră cu moartea după ce elicopterul de tip taxi în care se aflau s-a ridicat de la sol, apoi a fost nevoit să aterizeze forţat din cauza unor defecţiuni tehnice.

Incidentul s-a petrecut în zona Maliuc din Delta Dunării. Cei trei pasageri, printre care şi omul de afaceri Nucu Dobronăuţeanu, au reuşit să iasă din elicopter înainte ca acesta să ia foc. Elicopterul aparţinea firmei Aerotaxi din Ploieşti. Dobronăuţeanu este fostul proprietar al mărcii Unirea.

Martorii oculari spun că elicopterul s-a ridicat trei metri de la sol în curtea atelierului din ferma piscicolă Maliuc, moment în care o rafală de vânt l-ar fi dezechilibrat. Palele elicei au lovit pământul şi aparatul s-a prăbuşit.

„Am scăpat ieftin din accident. Nimeni n-a fost rănit. Noroc că nu era mai sus, că se putea întâmpla ceva mai rău", a afirmat omul de afaceri Nucu Dobronăuţeanu, prezent în Topul Forbes 500 Miliardari.

Acesta spune că foloseşte des elicopterul pentru partidele de pescuit pe care le face pe proprietatea sa din Deltă de la Maliuc.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite