Tudor Gheorghe aduce înapoi Micul Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul va susţine mâine seară un spectacol inedit la Sala Palatului, începând cu ora 19.00. Spectacolul se intitulează "Parfumele nebunelor dorinţi" şi vrea să amintească de atmosfera

Artistul va susţine mâine seară un spectacol inedit la Sala Palatului, începând cu ora 19.00.

Spectacolul se intitulează "Parfumele nebunelor dorinţi" şi vrea să amintească de atmosfera Micului Paris din perioada interbelică.

Bucureştiul de altădată va fi reînviat de Tudor Gheorghe, care va interpreta cele mai frumoase melodii lăutăreşti cântate în acele vremuri de artişti celebri precum Zavaidoc, Jean Moscopol şi Cristian Vasile.
Şi, fiindcă susţine muzica veche, maestrul Tudor Gheorghe a participat în această toamnă la festivalul dedicat marelui lăutar Zavaidoc, în calitate de director şi preşedinte al juriului.

Recitalul "Parfumele nebunelor dorinţi" face parte dintr-un turneu naţional pe care Tudor Gheorghe l-a susţinut în mai multe oraşe: Iaşi, Bacău, Braşov, Constanţa, Cluj şi Oradea. Preţul unui bilet pentru concertul de mâine seară porneşte de la 50 de lei şi poate ajunge până la 120 de lei, în funcţie de categoria acestuia.

Biletele pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Orhideea, Carrefour Feeria, precum şi prin reţelele on-line vreaubilet.ro, bilete.ro sau blt.ro.
Artistul este atât cântăreţ de muzică folk, cât şi actor. El s-a născut într-o familie de ţărani. În anul 1979, imediat după premiera concertului său "Pe-un franc poet", Tudor a fost interzis. Revenirea sa în forţă a fost după 1989.

Printre albumele lansate de el se numără: "Reîntoarcerea", "Mie-mi pasă", "Primăvara", "Iarna" şi "Diligenţa cu păpuşi". În ceea ce priveşte cariera sa de actor, la vârsta de 21 de ani a fost angajat la Teatrul Naţional din Craiova. Primul rol a fost în piesa "Cocoşul negru" de Victor Eftimiu. A mai jucat în piese ca "D-ale carnavalului" de Ion Luca Caragiale şi "Visul unei nopţi de iarnă" de Tudor Muşatescu. (Ioana Mirică)

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite