Tuborg Green Fest: 150 de jandarmi vor asigura ordinea la festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tuborg Green Fest: 150 de jandarmi vor asigura ordinea la festival
Tuborg Green Fest: 150 de jandarmi vor asigura ordinea la festival

Aproximativ 150 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordinea la Tuborg Green Fest ce va avea loc, de vineri până duminică, în Parcul Izvor din Capitală, organizatorii estimând că la eveniment vor participa aproape 10.000 de oameni zilnic.

Jandarmeria Capitalei a anunţat, joi, că a mobilizat 150 de jandarmi pentru Tuborg Green Fest, organizat în Parcul Izvor, între 4 şi 6 septembrie. Jandarmii vor asigura ordinea pe traseele de acces, siguranţa rutieră şi protecţia participanţilor la eveniment.

Potrivit organizatorului, Emagic Concerts Entertainment, la festival sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de oameni zilnic, intrarea la eveniment fiind liberă. Accesul se va face pe două porţi, dinspre staţia de metrou Izvor şi dinspre strada Izvor, precizează Jandarmeria Capitalei.

Totodată, măsurile de pază, protecţie şi îndrumare a publicului vor fi asigurate de o firmă de securitate privată. Ediţia de anul acesta a Tuborg Green Fest aduce în Parcul Izvor peste 60 de artişti internaţionali şi autohtoni, care vor asigura peste 30 de ore de muzică pe scena principală şi în arena Silent Disco.

În prima zi a festivalului va concerta Electro, avându-i pe Chicane drept headliner, Guano Apes va fi cap de afiş în Ziua Fusion Rock, iar evenimentul se va încheia duminică, cu o zi Romanian Pop-Rock, când va cânta Ştefan Bănică. Alături de aceştia, line up-ul festivalului îi mai cuprinde şi pe The Herbaliser, The Crystal Method, Zdob şi Zdub, Şuie Paparude, AB4, Viţa de Vie, Sensor, Mandinga şi Publika.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite