Trupa Crispus va încerca să doboare recordul mondial de aruncat flăcări pe gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Internaţional de Circ, care a început ieri la Sibiu, va avea punctul culminant mâine pentru că sibienii de la Crispus vor încerca să doboare recordul mondial de aruncat flăcări

Festivalul Internaţional de Circ, care a început ieri la Sibiu, va avea punctul culminant mâine pentru că sibienii de la Crispus vor încerca să doboare recordul mondial de aruncat flăcări pe gură, deţinut din 19 iunie 2005 de australianul Tim Blake, care a reuşit o "salvă" de 5,4 metri.

"Neoficial, ei au mai doborât acest record", a declarat Alexandru Wolf, unul din organizatorii festivalului. Concursul va fi supravegheat de posturile tv, iar rezultatul va fi trimis oficialilor de la Guinness World Records, pentru omologare.

Până duminică, clovni, saltimbanci, dansatori şi jongleri vor anima Piaţa Mare a fostei capitale culturale europene. Trupe de stradă din Sibiu şi Timişoara opresc oamenii pe stradă şi îi învaţă să jongleze cu mingi. În acest an, Festivalul Internaţional de Circ se desfăşoară sub semnul focului.

La aceste veritabile parade ale flăcărilor, vor fi prezente trupe din SUA, Germania şi din România. Trupele vor lua parte la o paradă care va traversa bulevardul central al oraşului, pentru a ajunge în Piaţa Mică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite