Tren deraiat între Medgidia şi Dorobanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de călători au avut de suferit în urma incidentului petrecut în cursul nopţii de miercuri spre joi, între staţiile Medgidia şi Dorobanţi, unde mai multe vagoane de la un tren de

Peste 600 de călători au avut de suferit în urma incidentului petrecut în cursul nopţii de miercuri spre joi, între staţiile Medgidia şi Dorobanţi, unde mai multe vagoane de la un tren de marfă au deraiat.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători Constanţa, până în jurul prânzului, cinci trenuri, trei care mergeau spre Constanţa, Suceava - Constanţa, Iaşi - Constanţa şi Feteşti - Constanţa, şi alte două garnituri, una care mergea spre Bucureşti, iar cealaltă spre Buzău, au avut de suferit din cauza acestui accident.

Pasagerii din aceste trenuri au fost preluaţi de autobuze şi transbordaţi între cele două staţii, de unde şi-au putut continua călătoria tot cu trenul.

Directorul Diviziei Infrastructură din cadrul Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maier, a declarat că accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, la ora 3.30, pe o linie neinteroperabilă ce aparţine societăţii Rompetrol. Un tren de marfă al societăţii Unifer Trans a suferit o defecţiune chiar în timp ce traversa un pod.

Două vagoane s-au prăbuşit de pe pod şi au căzut peste magistrala CF 800 Bucureşti - Constanţa. Au fost rupte firele de contact de pe magistrala CF 800, iar doi stâlpi de susţinere a firelor au cedat.

Circulaţia a fost reluată ieri după-amiază, având însă impusă restricţie de viteză pe porţiunea unde a avut loc accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite