Trei escroci tâlhăresc bătrâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi pensionari din Adjud au fost înşelaţi cu suma de 1.080 de lei noi (10,8 milioane de lei vechi) de trei indivizi care s-au dat drept angajaţi ai Casei de Pensii Vrancea. Cei doi, Ion A., 85 de

Doi pensionari din Adjud au fost înşelaţi cu suma de 1.080 de lei noi (10,8 milioane de lei vechi) de trei indivizi care s-au dat drept angajaţi ai Casei de Pensii Vrancea. Cei doi, Ion A., 85 de ani, şi Mariţa R., 81 de ani, au reclamat faptul că, zilele trecute, în jurul prânzului, au fost abordaţi de trei bărbaţi necunoscuţi care s-au dat drept operatori la Casa de Pensii.
Falşii funcţionari le-au spus celor doi că, în urma recalculării pensiilor, au de primit suma de 6.000 de lei noi (60 milioane de lei vechi), însă, pentru a obţine această sumă, trebuie să achite, mai întâi, 1.080 de lei noi. "Cei doi bătrâni s-au deplasat la domiciliu şi au adus suma cerută pe care au înmânat-o indivizilor, după care aceştia i-au trimis să facă copii xerox după buletinul de identitate. Când s-au întors, bătrânii au realizat că au fost păcăliţi, cei trei bărbaţi dispărând", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
Din verificările poliţiştilor a reieşit că cei trei se deplasau cu un autoturism de culoare neagră, cu geamuri fumurii la portierele din spate, având în numărul de înmatriculare caracterele AJ-432.
Unul dintre escroci are 1,70-1,75 înălţime, părul tuns scurt şi e corpolent.
Poliţiştii nu au reuşit identificarea tâlharilor, atât autoturismul, cât şi semnalmentele celor trei fiind date în urmărire generală. IPJ Vrancea a făcut un apel la populaţie să nu dea curs unor astfel de cereri, pentru a nu fi înşelaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite