Giurgiu: Trei bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru furt de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe raza judeţului Giurgiu, poliţiştii giurgiuveni se confruntă cu noi furturi, acelea de material lemnos, doar în ultimele 24 de ore, trei bărbaţi fiind cercetaţi penal sau sancţionaţi contravenţional pentru astfel de fapte, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.

Astfel, M. Dumitru, de 49 de ani, fără ocupaţie, din localitatea Iepureşti, judeţul Giurgiu, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă lemne de foc din curtea unei locuinţe. Acum bărbatul este cercetat penal pentru infracţiunea de violare de domiciliu şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Totodată, doi bărbaţi din nordul judeţului, respectiv D. Emil Constantin şi H. Victor, au fost prinşi în timp ce conduceau două autovehicule în care transportau material lemnos pentru comercializare, dar fără a avea forme legale pentru această activitate.

Lemnele de foc fără forme legale au fost confiscate şi ambii bărbaţi au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 240 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite