Craiova: (UPDATE)Crima satanistă din Rovine -Primele declaraţii ale ucigaşului: "Trebuia să scot demonii din ea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care şi-a ucis logodnica este audiat la această oră de procurori. El le vorbeşte acestora deste Apocalipsă. Nicu Palici, de 37 de ani, şi-a motivat gestul macabru spunând că intraseră demonii în logodnica sa şi a trebuit să-i scoată. Craioveanul şi-a ştrangulat iubita, după care i-a aplicat mai multe lovituri de foarfecă în zona inimii.

Citeşte şi:

PRIMELE DECLARAŢII ALE CRIMINALULUI

VEZI GALERIE FOTO DE LA LOCUL RITUALULUI SATANIST

Potrivit anchetatorilor, tânărul este incoerent şi vorbeşte doar despre Apocalipsă. El le-spus procurorilor că a fost nevoit să o sugrume pe iubita sa, pentru că intraseră demonii în ea. "Inculpatul este incoerent, iar în declaraţia dată vorbeşte despre Apocalipsă, demoni, Rai şi Iad. El va fi supus unei expertize psihiatrice", au declarat anchetatorii.

Crima a şocat cartierul Rovine, ţinând cont că mulţi dintre cei care îi cunoşteau pe cei doi erau convinşi că victima şi criminalul se iubeau ca în prima zi.

Nicu şi Flori s-au cunoscut acum cinci ani, iar de atunci au format un cuplu de invidiat. Vecinii spun că i-au văzut în urmă cu trei zile fericiţi, mergând de mână pe stradă.

În spatele poveştii fericite, se ascundea însă o adevărată dramă. Cunoscuţii celor doi au povestit că bărbatul fusese diagnosticat în urmă cu câteva luni cu cancer tiroidian.

Amănuntele oribilei crime povestite de cei care se aflau prin preajmă în momentul în care Nicu Palici a adus sicriul în care era aşezată logodnica sa moartă în bar sunt terifiante.

image
image

După crimă, bărbatul de 37 de ani ar fi aprins lumânări în faţa uşii apartamentului unde locuia împreună cu concubina sa. Apoi i-a aşezat trupul într-un sicriu şi l-a cărat pe scări, până în stradă. Doi vecini ai patronului „Cave” l-au văzut cum târa un sicriu pe stradă.

image

Bărbaţii s-au grăbit să-l ajute să care coşciugul în bar, acesta spunând că avea nevoie de el pentru o înmormântare. Odată ajunşi în bar, Nicu Palici a deschis capacul şi i-a rugat pe cei prezenţi în bar, clienţi şi angajaţi, să o îmbrace pe moartă cu hainele şi pantofii pe care i le aduseseră de acasă, într-o pungă.

Deşi cu doar câteva ore înainte, barul „Cave” fusese scena unei oribile fapte, localul a fost redeschis de dimineaţă de către doamna Lucica, administrator al pub-ului şi cea care îi ţinea locul lui Nicu Palici atunci când bărbatul era plecat.

image


Citeşte astăzi pe craiova.adevărul.ro povestea de dragoste dintre Nicu şi Flori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite