Traversarea pe zebră este sport extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara a devenit un infern pentru pietoni. O femeie a fost acroşată, ieri după-amiaza, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Vasile Pârvan. Victima a fost izbită de un Cielo care a

Timişoara a devenit un infern pentru pietoni. O femeie a fost acroşată, ieri după-amiaza, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Vasile Pârvan.

Victima a fost izbită de un Cielo care a oprit la trecerea de pietoni, maşina oprită a fost izbită din spate de un Renault Laguna. „Cea de-a doua maşină nu a reuşit să oprească. Renaultul a fost acroşat, la rândul său, de o Dacie”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Pietonul acroşat şi o fetiţă aflată în Cielo au fost transportaţi de urgenţă la spital. Tot la Urgenţe a mai ajuns o altă persoană, aflată în Dacia implicată în carambol, care s-a lovit rău la cap.

Doi timişoreni şi-au pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, în ultimele luni, după ce au fost acroşaţi de tramvaie tot pe trecerile de pietoni. Cele două accidente mortale au avut loc chiar în faţa Prefecturii Timiş.

De la începutul anului pietonii au fost implicaţi în peste 50 de accidente rutiere grave în Timişoara. „Majoritatea accidentelor din municipiu au fost provocate în accest an de pietonii care traversează strada neregulamentar”, a mai spus şeful Poliţiei Rutiere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite