Traseiştii, la loc de cinste pe listele PDL Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PDL Iaşi a anunţat ieri numele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din toamnă. Pe liste se regăsesc şi câteva "achiziţii" de ultim moment, printre care fostul prefect al Iaşului

PDL Iaşi a anunţat ieri numele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din toamnă. Pe liste se regăsesc şi câteva "achiziţii" de ultim moment, printre care fostul prefect al Iaşului din partea PNL, Nicuşor Păduraru, care va concura în municipiu pentru un loc la Camera Deputaţilor, dar şi doi foşti membri PSD şi PRM. Astfel, Lucian Flaişer, fost pesedist până acum câteva luni, candidează la Senat, ca şi Leonard Rusu, fostul lider al PRM Paşcani.

Liderul filialei Iaşi a PDL, Dan Cârlan, va candida la Camera Deputaţilor pe un colegiu în municipiu, în timp ce europarlamentarii Mihaela Popa şi Dumitru Oprea sunt pe listele pentru Senat. "Dorim la aceste alegeri să depăşim 40% pentru că avem 17 luptători care pleacă la luptă cu şanse egale de câştig pentru fiecare", a declarat europarlamentarul Mihaela Popa, prim-vicepreşedinte la PDL Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite