Traian Băsescu a fost la un control ORL la Spitalul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Basescu a fost astăzi la Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru un consult, transmite Hotnews.

Traian Băsescu a fost consultat de dr. Lucian David, şeful secţiei ORL. Sursele susţin că preşedintele ar fi stat la control circa 15 minute. Administraţia Prezidenţială nu a anunţat că preşedintele va fi consultat astăzi la Spitalul Militar, potrivit HotNews.

Înainte de sosirea şefului statului, agenţii de pază au îndepărtat rudele pacienţilor aflate în zonă.

Preşedintele Traian Basescu s-a aflat, în 27 februarie 2010, timp de două ore, la Spitalul Militar Central, pentru un control medical de rutină la glanda tiroidă. Basescu le-a spus atunci jurnaliştilor că a fost la controlul medical anual şi că "sunt mai sănătos, şi la minte şi la corp, decât patronii voştri".

Ulterior, mai mulţi lideri politici din opoziţie i-au cerut şefului statului să spună public dacă şi cel fel de probleme medicale are, afirmând că "acest lucru este civilizat şi obligatoriu în sens democratic".

Preşedintele statului a suferit o intervenţie chirurgicală în septembrie 2007, tot la Spitalul Militar Central, când i-a fost extirpat lobul drept tiroidian.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite