Traian Băsescu: Ştiu de întâlnirea de la sediul Grivco de la un om care a fost acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri, într-un interviu acordat postului public de radio, că ştie de întâlnirea de la sediul firmei Grivco a senatorului Dan Voiculescu, unde s-ar fi stabilit căderea Guvernului Boc şi formarea majorităţii pentru susţinerea lui Klaus Johannis, de la un politician care a participat la discuţii.

Citiţi şi:


"Aş vrea să ştiu ce părere au românii dacă ar şti că această combinaţie politică s-a format într-o discuţie la sediul firmei Grivco, cu domnul Voiculescu în capul mesei,cu Adrian Năstase, cu Hrebenciuc, cu domnul Iliescu prezenţi acolo", a zis şeful statului, referindu-se la formarea majorităţii politice - PSD, PNL, UDMR - care a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc şi a decis apoi susţinerea primarului Sibiului, Klaus Johannis, pentru funcţia de premier.

Întrebat de unde are aceste informaţii, şeful statului a asigurat că "informaţiile sunt corecte, sunt de la un om care a fost acolo".


"Ca să nu mergeţi cu fabulaţii despre serviciile secrete", a adăugat Băsescu,  care a refuzat să dezvăluie despre ce persoană este vorba.

  • "Această combinaţie politică s-a format într-o discuţie la sediul firmei Grivco, cu domnul Voiculescu în capul mesei, cu Adrian Năstase, cu Hrebenciuc, cu Marko Bela, cu domnul Iliescu, prezenţi acolo. (...) Eu vă asigur că informaţiile sunt corecte; sunt de la un om care a fost acolo, ca să nu mergeţi cu fabulaţii. Ca să nu mergeţi cu fabulaţii, serviciile secrete sau nu ştiu ce. Cum dumneavoastră nu vă devoalaţi sursele, nici eu nu o să spun care din oamenii politici de acolo a fost la stabilirea îngropării Guvernului Boc şi la stabilirea formării acestei coaliţii sui generis", a arătat Băsescu.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite