Traficul feroviar este închis pe patru rute din nord-estul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR SA informează că, din cauza inundaţiilor produse în ultimele 24 de ore, traficul feroviar între mai multe localităţi din nord-estul ţării a fost închis pe patru secţii de circulaţie.

UPDATE: CFR Călători Galaţi a închis circulaţia trenurilor în zona comunei gălăţene Şendreni, după ce Siretul a inundat complet terasamentul căii ferate. Unele trenuri de pe ruta Galaţi - Tecuci au fost anulate, altele fie au traseul restricţionat, fie au fost redirecţionate pe rute ocolitoare.

Pe secţia de circulaţie Siculeni - Adjud, între staţiile Lunca de Mijloc - Ghimeş, în zona km 112+550 - 112+650 apele râului Trotuş au erodat malul drept până la traverse şi există pericol de prăbuşire şi de rupere a liniei. Circulaţia feroviară a fost închisă între staţiile Lunca de Mijloc - Ghimeş de ieri, de la ora 15.15.

Pe secţia de circulaţie Dărmăneşti - Păltinoasa, între staţiile Dărmăneşti - Cacica (secţie neinteroperabilă, închiriată), linia de cale ferată a fost inundată. Circulaţia feroviară a fost închisă între staţiile Dărmăneşti - Cacica de ieri, de la ora 19.00.

Pe secţia de circulaţie Suceava Nord - Vicsani, între staţiile Suceava Nord - Vicşani, terasamentul căii ferate a fost spălat sau rupt, iar suprastructura distrusă pe mai multe porţiuni, şi anume: de la km 451+000 - 452+000, la podeţul de la km 452+941, în zona km 453+200 - 453+500 şi în zona podului de la km 476+089, pe o porţiune de 50 de metri înainte şi după pod. Circulaţia feroviară a fost închisă între staţiile Suceava Nord - Vicşani de ieri, de la ora 20.30.

Pe secţia de circulaţie Leţcani - Dorohoi, între staţiile Ungureni - Dorohoi (secţie neinteroperabilă, închiriată) , terasamentul de cale ferată a fost spălat pe o porţiune de 50 de metri. Circulaţia feroviară a fost închisă între staţiile Dărmăneşti - Cacica astăzi dimineaţa, la ora 9.41.

Totodată, din cauza inundaţiilor produse în ultimele două zile în nordul, estul şi centrul ţării, CFR SA menţine restricţiile de viteză impuse pe anumite porţiuni de cale ferată:

- Siculeni - Adjud  - se circulă cu restricţie de viteză de 15 km/h între staţiile Mihăileni - Nădejdea, cu restricţie de viteză de 20 km/h între staţiile Oneşti - Târgu Ocna şi cu restricţie de viteză de 50 km/h între staţiile Siculeni -Mădăraş Ciuc.
- Bacău - Bicaz - se circulă cu restricţie de viteză de 30 km/h între staţiile Piatra Neamţ- Bistriţa Neamţ şi cu restricţie de viteză de 5 km/h între staţiile Bistriţa Neamţ - Pângăraţi.
- Tecuci - Iaşi - se circulă cu restricţie de viteză de 30 km/h între staţiile Bălteni - Bârzeşti.
- Ploieşti - Vicşani - se circulă cu restricţie de viteză de 30 km/h între staţiile Faraoani - Valea Seacă.
- Bucureşti - Galaţi - se circulă cu restricţie de viteză de 50 km/h între staţiile Barboşi - Şendreni şi cu restricţie de viteză de 30 km/h între staţiile Barboşi - Fileşti (firul I şi firul II).

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite