Circulaţia rutieră şi traficul feroviar, îngreunate în mai multe zone ca urmare a aluviunilor şi copacilor căzuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic feroviar paralizat
Trafic feroviar paralizat

Traficul feroviar către Sinaia a fost blocat ca urmare a unor aluviuni care au îngreunat circulaţia şi pe drumul DN 71, dintre Târgovişte şi Sinaia, transmite Realitatea Tv.

UPDATE  Şi în judeţul Argeş, pe DN7C, la kilometrul 93+100, în zona Curtea de Argeş, circulaţia este întreruptă din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, pe DN73 se circulă îngreunat în zona Dragoslavele, la kilometrul 74, din cauza aluviunilor care au blocat o bandă. 

În urma unei ploi care a durat 30 de minute, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6.30, traficul feroviar a fost blocat în Sinaia. Apa ajunge în unele locuri chiar şi la jumătate de metru. Şi traficul rutier pe DN1, în dreptul gării,  este oprit.

Şi drumul naţional 71, care leagă Târgovişte de Sinaia, a fost blocat ca urmare a unei ruperi de nori în Moroieni. A fost nevoie de intervenţia drumarilor pentru a se elibera şoseaua. În prezent, circulaţia este în continuarea îngreunată, pe unele porţiuni se circulă pe un singur fir, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Totodată, sensul de mers înspre Bucureşti, de pe autostrada A2, a fost blocat după ce un autotren care transporta ciment s-a răsturnat la kilometrul 17. Autotrenul a acroşat şi o autoutilitară care transporta stupi, însă nu au fost victime. Cauza probabilă a accidentului a fost oboseala la volan, potrivit poliţiştilor. Traficul era în continuare blocat şi la primele ore ale dimineţii, circulaţia fiind deviată pe DN3 Fundulea-Bucureşti.

Revenim cu detalii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite