Traficanţi de droguri arestaţi la Oneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de traficanţi de droguri din Oneşti a fost anihilată de poliţiştii şi procurorii băcăuani. Cinci tineri din Oneşti au fost prinşi în flagrant când încercau să vândă 26 de

O reţea de traficanţi de droguri din Oneşti a fost anihilată de poliţiştii şi procurorii băcăuani. Cinci tineri din Oneşti au fost prinşi în flagrant când încercau să vândă 26 de ţigări cu marijuana. Patru dintre ei au fost arestaţi pentru 29 de zile, iar unul este cercetat în libertate.
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bacău şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (BCCOA) aveau informaţii despre traficanţii de droguri din Oneşti cam de o lună şi jumătate. Când s-a organizat flagrantul, Cosmin D., 21 de ani, Dănuţ P., 20 de ani, Bogdan T., 22 de ani, Alexandru A., 21 de ani, şi Mihai B., 28 de ani, căutau clienţi chiar în centrul Oneştiului, pe strada Republicii. Din păcate pentru ei, "clienţii" au fost chiar poliţişti sub acoperire, cărora le-au cerut 8,5 milioane de lei pentru ţigările cu marijuana. La întâlnire au venit doar patru dintre ei, care au fost arestaţi imediat după flagrant. Al cincilea va fi cercetat în stare de libertate. Tinerii traficanţi vor fi acuzaţi de trafic cu droguri.
În perioada următoare, anchetatorii vor încerca să afle care era filiera prin care tinerii se aprovizionau cu droguri, cine este capul afacerii şi ce alţi clienţi au avut traficanţii. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei cinci traficanţi de droguri riscă să facă între 3 şi 15 ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite