Trafic intens spre Valea Prahovei şi Braşov. Cinci maşini implicate în tamponări în zona Posada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu ora 9:00, traficul rutier s-a intensificat pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov. Circulaţia a fost îngreunată şi din cauza a două tamponări produse în zona Posada.

Cu toate că la Bărcăneşti au fost înregistrate ieri doar 15.141 de autovehicule (faţă de 16.390 vinerea trecută), numeroşi turişti au ales să plece la munte în această dimineaţă. Deja au început să se formeze coloane de autovehicule pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care acţionează în principalele intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni, unde, de regulă, apar probleme în ceea ce priveşte fluenţa circulaţiei.

În jurul orei 9:00, din cauza neadaptării vitezei în curbă şi a nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, în zona Posada s-au produs două tamponări în care au fost implicate cinci autovehicule. Nu s-au înregistrat victime, însă traficul s-a desfăşurat îngreunat.

Reamintim că pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1 Ploieşti - Braşov, poate fi folosită şi ruta DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele. Pentru a se ajunge în zona Bran - Moeciu se poate urma traseul A1 Bucureşti - Piteşti, DN73 Piteşti - Braşov.

Şi pe celelalte drumuri circulaţia s-a intensificat, unul dintre motive fiind acela că de astăzi până în data de 6 februarie 2011, elevii se află într-o vacanţă intersemestrială.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite