Trafic de coşmar în centrul Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

claxonul, în speranţa că maşinile din faţă se vor urni măcar câţiva metri.Nu numai centrul este blocat, ci şi alte zone ale Timişoarei, unde se desfăşoară lucrări de modernizare a

claxonul, în speranţa că maşinile din faţă se vor urni măcar câţiva metri.
Nu numai centrul este blocat, ci şi alte zone ale Timişoarei, unde se desfăşoară lucrări de modernizare a drumurilor. Trebuie să ştiţi că, în cazul în care vă grăbiţi, trebuie neapărat să ocoliţi Bulevardul Liviu Rebreanu, Cetăţii şi, neapărat, tronsonul Piaţa 700 - Piaţa Libertăţii, Prefectura Timiş şi Podul Mihai Viteazul.

25 de minute să ocoleşti centrul
Punctul fierbinte rămâne însă centrul oraşului. Ieri, în jurul prânzului, şoferii înaintau câţiva metri în câteva minute. "Mi-a luat 25 de minute să ocolesc centrul! E foarte aglomerat. Îmi vine să mă las de meserie şi să mă duc în altă parte, că nu se mai poate în halul ăsta! M-am uitat la ceas şi am făcut 32 de minute de pe strada Rusu şirianu la Bega. Nici doi kilometri!", a declarat un taximetrist. "E îngrozitor! Am făcut un kilometru, de la Podul Michelangelo până în centru, în 20 de minute! Aş vrea să se termine odată cu lucrările astea, pentru totdeauna, şi să nu mai găsească altceva de făcut!", a spus o şoferiţă.
Nici să nu vă gândiţi să căutaţi un loc de parcare în zonă! Îl puteţi găsi doar după îndelungi căutări şi ture pe străduţele din jurul tribunalului, după aproximativ o jumătate de oră!

Ambuteiaje tot anul
Nervii şoferilor se răsfrâng şi asupra celor care locuiesc pe strada Proclamaţia de la Timişoara, care se văd nevoiţi să suporte zecile de claxoane, dar şi asupra pietonilor, care îşi fac cu greu loc printre maşini. Lucrările la drumurile din Timişoara sunt departe de finalizare. şoferii vor avea parte de ambuteiaje tot anul. Urmează lucrări pe Calea Dorobanţilor - strada Andrei şaguna, strada Nemoianu - Bulevardul Ferdinand - Bulevardul 16 Decembrie. Planul municipalităţii cuprinde şi străzile Independenţei, Drubeta şi Vasia Vasilescu. Dacă termenele vor fi respectate, timişorenii vor putea circula în condiţii normale abia de anul viitor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite