Craiova: EXCLUSIV/ Trafic cu armament marca Nati Meir (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: EXCLUSIV/ Trafic cu armament marca Nati Meir (VIDEO)
Craiova: EXCLUSIV/ Trafic cu armament marca Nati Meir (VIDEO)

Reporterii Adevărul de Seară au reuşit să stea de vorbă cu două dintre victimele politicianului Nati Meir, de altfel şi denunţătorii acestuia.

Citeşte pe acelaşi subiect:

Află de pe craiova.adevarul.ro care este numele generalului cu care erau şantajate victimele lui Nati Meir.

Silvian Filoti Fulguţă, unul dintre liderii importanţi ai ţiganilor din Craiova, dar şi preşedinte executiv al Comunităţii Romilor din România, povesteşte cum a ajuns Nati Meir să-l prostească în aşa hal încât, în loc să beneficieze de un împrumut de 900 de mii de euro, a pierdut aproape 20 de mii de euro, dar şi câteva zeci de hectare de teren.

Fulguţă spune că Nati Meir le-a propus ţiganilor să intre într-o afacere cu armament. “La nunta lu’ fii-miu, stând la discuţii, dom preşedinte, cum îi spuneam lui Meir, din respect, ne-a propus să intrăm într-o afacere internaţională cu armament. Ne-a zis: am o afacere tare, tare. Vindem arme dincolo. O facem aci la Craiova. Băi, este afacerea vieţii noastre! I-am răspuns că sunt un om prea vizat ca să fac măgării d-astea. Din greşelile mele din tinereţe, nu-mi mai permit să comit acum vreo una”, afirmă Filoti. 

Strategia de escrocherie a lui Meir prin care erau momiţi nu numai lideri romi, ci şi afacerişti cărora criza le-a blocat afacerile, este ameţitoare. Cealaltă victimă a politicianului Meir, George Ilinca, a fost escrocată cu câteva mii de euro. 

EXCLUSIV ADEVĂRUL DE SEARĂ CRAIOVA / Urmăreşte ce spune Filoti Fulguţă despre valuto-escrocheria lui Nati Meir

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/craiova.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false


Stai pe craiova.adevarul.ro pentru a afla câtă valută falsă avea Nati Meir în casă şi cum a reuşit să-i escrocheze pe cei doi craioveni.

Citeşte mâine dimineaţă cum au fost escrocaţi cei doi oameni de afaceri din Craiova în

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite