Trafic îngreunat pe mai multe artere din cauza ceţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul va fi restricţionat pe o rută alternativă
Traficul va fi restricţionat pe o rută alternativă

Traficul rutier pe DN 1 a fost întrerupt, sâmbătă dimineaţă, în ambele sensuri, între localităţile clujene Huedin şi Poieni, din cauza unui accident în care au fost implicate un automobil şi un autotren în jurul orei 8.00.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din primele date, două persoane au suferit leziuni grave.

UPDATE: Traficul rutier pe DN2, în zona comunei Ciocârlia, a fost reluat, sâmbătă dimineaţă, după ce fusese blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două maşini.

De asemenea, traficul pe DN2 este întreruput din cauza unui accident între 6 maşini, 3 persoane au fost rănite uşor. Traficul va fi reluat pe un fir alternativ, a declarat Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic.

CITIŢI ŞI:

GALERIE FOTO Un copil a fost zdrobit de autobuz pe trecerea de pietoni

Șoferii arădenii circulă cu dificultate din cauza ceții care a acoperit orașul

Centrul informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 64 şi 105, se circulă în condiţii de vizibilitate redusă, pe alocuri sub 50 de metri, din cauza ceţii.

Potrivit sursei citate, printre judeţele în care există astfel de probleme meteo - rutiere se numără Vrancea, Ialomiţa, Brăila, Călăraşi, Olt şi Gorj.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să utilizeze luminile de întâlnire şi ceaţă pe toate categoriile de drumuri, să se deplaseze cu viteză redusă, să evite efectuarea depăşirilor, care, în asemenea condiţii, se dovedesc extrem de periculoase şi să mărească distanţa de siguranţă dintre vehicule

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite