Topul firmelor falimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele care activează în industria lemnului şi cele care derulează operaţiuni de comerţ au probleme serioase în judeţul Suceava. O treime din cele 95 de dosare de faliment înregistrate

Firmele care activează în industria lemnului şi cele care derulează operaţiuni de comerţ au probleme serioase în judeţul Suceava.

O treime din cele 95 de dosare de faliment înregistrate la Tribunalul Suceava au ca obiect societăţi din cele două domenii de activitate. Şeful Direcţiei Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, crede că perioada de criză pentru firmele din industria lemnului va continua, iar numărul cazurilor de faliment se va înmulţi.

„Foarte multe firme din acest domeniu nu mai aveau piaţă de desfacere şi au rezistat doar cei care vindeau produse de o calitate foarte bună. Iar problemele au apărut în principal la firmele mici, care s-au confruntat şi cu o concurenţă tot mai mare pe piaţă”, a spus Solovăstru.

Din cele 95 de dosare de faliment, 60 au fost deschise de Fisc. Datoriile pe care aceste societăţi le au la bugetul de stat depăşesc 36 de milioane de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite