Topul demonilor sexuali…

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În decursul istoriei şi peste tot în lume întâlnim informaţii cu privire la diverse raporturi sexuale întreţinute cu tot soiul de fiinţe supranaturale. Mulţi oameni cred cã demonii sexuali s-au nãscut din nevoia de a explica evenimente în general considerate tabu

Foarte des sarcina neaşteptatã, avortul sau promiscuitatea întâmpinau mania şi persecuţia. Ca urmare, societatea a inventat o serie de creature mitice. Iatã câteva dintre ele.

Popobawa. Înseamnã "aripã de liliac" în Swahili şi se crede cã este o creaturã asemãnãtoare unui liliac, cu un singur ochi şi un falus foarte mare. Hãituieşte oamenii din Zanzibar şi insulele din jur. Se metamorfozeazã uneori în alt animal sau chiar în om. Viziteazã casele noaptea şi nu face discriminãri, sodomizând familii întregi. Prima relatare în legãturã cu Popobawa dateazã din 1965. existã mai multe ipoteze cu privire la acesta. Unii spun cã este un spirit rãu creat de un şeic pentru a se rãzbuna pe vecinii sãi. În 2007, cercetãtorul Benjamin Radford investigheazã Popobawa şi afla cã îşi are rãdãcinile în Islam. Recitarea Coranului l-ar ţine la distanţã, aşa cum face Biblia cu demonii. Alţii susţin cã Popobawa este o amintire socialã a ororilor sclaviei. Felul în care acesta îşi sodomizeazã victimele are ceva de-a face cu faptul cã homosexualitatea încã este ilegalã în Zanzibar.

CITIŢI AICI CONTINUAREA

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite