Ţiriac jr, achitat definitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiriac jr, achitat definitiv
Ţiriac jr, achitat definitiv

Instanţa supremă a decis, ieri, achitarea definitivă a lui Ion Alexandru Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac.­ La 11 februarie, Ţiriac jr. a fost achitat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Instanţa a constatat că acuzaţiile din rechizitoriu nu se confirmă. Ţiriac jr a fost trimis în judecată pentru consum de droguri, dar şi pentru faptul că şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa în vederea consumului de cocaină.

„Iertat“ de toate instanţele

El a fost achitat anterior de două ori de Tribunalul Bucureşti. Ion Alexandru Ţiriac a declarat, de fiecare dată, în faţa instanţei că nu fumează, nu bea, nu consumă şi nu a consumat vreun drog şi că petrecerile cu cocaină din declaraţiile martorilor nu au existat. Cu timpul, martorii care au declarat că l-au văzut de Ţiriac jr consumând cocaină şi-au retras declaraţiile.

Ancheta în dosarul „Cocaina pentru VIP-uri“ a început în 2002, iar în februarie 2004 au fost arestaţi Bogdan Albu şi Radu Eugen Năstase, asupra cărora s-a gasit cocaină. Ulterior, Radu Năstase a intrat în programul de protecţie a martorilor, dar a fost deconspirat de procurorul Gheorghe Muscalu într-o emisiune TV.

În această cauză a fost arestat şi condamnat şi Robert Sandu, nepotul preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Totodată, fiica preşedintelui FRF, Raluca Sandu a primit neînceperea urmăririi penale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite