Tinerii au petrecut pe ritmuri house

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele de Crăciun au adus bani frumoşi patronilor de cluburi

Pentru câteva ore de distracţie, tinerii au fost nevoiţi să îşi facă rezervări cu câteva zile înainte.

Dacă unii dintre botoşăneni au preferat să îşi petreacă sărbătorile acasă, în sânul familiei, cei mai tineri dintre ei au făcut-o lată în cluburile din municipiu. Încă din seara Ajunului, localurile au devenit neîncăpătoare pentru amatorii de distracţie.

„Atmosfera e excelentă"

Patronii s-au întrecut în a organiza petreceri, astfel încât botoşănenii au avut de unde alege. Muzica a fost pentru toate gusturile şi toată lumea a dansat până în zori. În cluburi aproape că nu era loc să arunci un ac.

„Atmosfera e excelentă. Îmi place la nebunie muzica dansabilă de care am parte. Chiar dacă sunt obosită, nu am de gând să plec prea repede acasă. Mă simt bine sunt cu prietenii mei şi vom sta aici până dimineaţă", ne-a spus aseară Anca, de 25 de ani.

Puţine incidente

Tinerii care nu au reuşit să îşi facă din timp rezervare şi nu au mai avut loc în cluburi s-au consolat cu o bere în baruri. Cei mai fericiţi după serile de Crăciun sunt patronii de cluburi, care şi-au rotunjit serios veniturile. O seară de distracţie într-un club a costat cel puţin 50 lei. „Am cheltuit înjur de 80 lei. Intrarea a costat 10 lei şi am luat şi ceva de băut. Fără un pic de adrenalină, parcă nu e atât de incitant", a explicat Sergiu.

Biletul de intrare în club a scos din buzunarele petrecăreţilor cel puţin 10 lei. O bere a costat 5 lei, iar tăria peste 10 lei. Chiar dacă au plecat cu portofelele goale, tinerii spun că a meritat. „Nu prea ies în discoteci, pentru că nu e stilul meu. Dar în acestă seară chiar m-am simţit bine. Nici nu mai contează că nu am bani de taxi să mă întorc acasă", a spus Aurora, de 30 de ani.

Puţini au fost cei care s-au zgârcit cu băutura şi au preferat doar să danseze. Chiar dacă unii tineri au băut mai mult decât au putut duce, nu s-au înregistrat incidente majore. „Au fost câţiva copii care ne-au solicitat ajutorul pentru că au fost deranjaţi de cei care au întrecut limita băuturii. Dar nu a fost nimic grav", a spus unul dintre agenţii de pază dintr-un club din Botoşani.

Edilii au stat acasă

După un an agitat, aleşii locali au decis să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în familie. De la viceprimari, la primari şi subprefecţi, cu toţii au preferat să îşi sărbătorească Crăciunul acasă. „De Crăciun, cel mai bine mă simt acasă", spune Mihai Ţâbuleac, şeful Consiliului Judeţean Botoşani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite