Tinerii pesedişti clujeni au împărţit prezervative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

albastrului, dar şi elasticului ambalat, făcându-i pe unii să roşească, iar pe alţii să ceară supliment. Gabriel Oniga, liderul TSD Cluj, ne-a spus că a împrumutat de la colegii din

albastrului, dar şi elasticului ambalat, făcându-i pe unii să roşească, iar pe alţii să ceară supliment. Gabriel Oniga, liderul TSD Cluj, ne-a spus că a împrumutat de la colegii din Internaţionala Socialistă sloganul "Socialism is Sexy", utilizat în campaniile electorale recente din Belgia şi Germania. "L-am adaptat şi l-am imprimat repede pe baloane, cu banii noştri", ne-a mai spus Oniga.
Boc, mai precaut, a premiat şi bĂtrÂni, şi tineri
Primarul Emil Boc a ales ziua de ieri pentru a înmâna 115 premii de fidelitate cuplurilor care au depăşit jumătate de veac împreună, moştenind un obicei pornit de câţiva ani de predecesorul său Gheorghe Funar. Boc le-a dorit bătrânilor mulţi ani înainte şi le-a sugerat să mai petreacă cu banii de la Consiliul Local, cinci milioane lei vechi, încă o cină romantică. Oamenii aveau problemele lor de sănătate, aşa că i-au mulţumit frumos, cu gândul la chestiuni mai practice. În cursul serii, pe patinoarul din cartierul Gheorgheni, clujenii au fost aşteptaţi de primar cu premii şi solişti de muzică uşoară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite