Tinerii învaţă meserii noi de la experţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii învaţă meserii noi de la experţi
Tinerii învaţă meserii noi de la experţi

TIMISOARA. Specialiştii din companii predau în cadrul „AIESEC University”

Resursele umane, marketingul, afacerile şi informatica sunt profilurile de bază ale programului desfăşurat la Timişoara.

Orele de învăţare nonformală ţin două săptămâni şi sunt organizate în patru şcoli „AIESEC”. În tot acest timp, la HR School, Marketing School, Business School şi IT School, studenţii vor fi pregătiţi de specialişti din companii. Profesioniştii promit să împărtăşească tinerilor din vasta lor experienţă şi probleme reale ale lumii de afaceri din Timişoara, dar şi din întreaga ţară.
„Ne-am dat seama că este nevoie de o nouă amprentă asupra marketingului şi de aceea am apelat la traineri specializaţi din Bucureşti şi Timişoara, care să stimuleze creativitatea studenţilor”, a spus Daniela Buga, membru al comitetului de organizare.

După cele două săptămâni de training, tinerii vor testa pe propria piele cum este viaţa de copywriter, marketing specialist sau art director timp de trei săptămâni, în timpul practicii în companiile cu sediu în Timişoara. Pe timpul verii, studenţii îşi pot aprofunda cunoştinţele şi în străinătate. Programul Exchange le permite efectuarea de stagii de practică plătită în străinătate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite