Tinerii sunt atraşi de spectacolele de magie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iluzionistul Decova deplasează obiecte cu puterea minţii

Magicianul Decova a realizat, în această săptămână, adevărate spectacole în faţa tinerilor prezenţi seară de seară în local. Pe numele său adevărat Cristian Tănăsescu, iluzionistul de doar 26 de ani reuşeşte să capteze atenţia prin ghicitul numerelor şi trucuri cu cărţi, ţigări, plicuri, sfori, foc şi multe alte obiecte. Iluzionistul, cu experienţă de peste zece ani, poate să facă numeroase demonstraţii de magie.

„Nu cred în magie, dar îmi place“
„În fiecare săptămână sunt prezent în acest local şi tot ce fac este destinat publicului. Cred că actul artistic este mai important decât trucul în sine. În spatele iluzionismului stau ştiinţa şi arta, nu ceva necurat. Încerc să creez o gamă cât mai diversificată şi de fiecare dată vin cu lucruri noi. Numărul cu porumbei este o reprezentaţie frumoasă, iar levitaţia este una dintre cele mai grele demonstraţii pe care le poate crea un artist“, spune Cristian Tănăsescu.

Majoritatea celor prezenţi în local rămân impresionaţi de prestaţia tânărului iluzionist. Acesta ridică diverse corpuri sau obiecte fără să le atingă.

„Mi-a plăcut mult telekinezia. Am rămas surprinsă când am văzut demonstraţia cu sticla şi bucata de lemn. A avut capacitatea să deplaseze bucata de lemn de pe sticlă doar cu puterea minţii fără să o atingă. Nu prea cred în magie, dar ne-a plăcut tot ce s-a prezentat“, a spus Oana Holt, din Târgu-Jiu.

„Eu cred în magie. Eu şi prietenul meu venim frecvent aici. Mi-a atras atenţia o demonstraţie cu cărţi de joc. Am ales o carte după care a introdus-o în teanc. Cenuşa de la o bucăţică de hârtie arsă a întins-o pe mână şi a ieşit forma de romb şi numărul cărţii pe care o alesesem eu. E fantastic, felicitări iluzionistului, este chiar un artist“, a precizat Roxana Cruceru, din Târgu-Jiu. Iluzionistul pregăteşte surprize şi pentru cei care vor veni, joia viitoare, la următorul spectacol.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite