Tinerii arădeni pot deveni reporteri UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii arădeni pot deveni reporteri UE
Tinerii arădeni pot deveni reporteri UE

Prima fază a programului „Europa şi tu” va începe în luna aprilie şi va dura până în iunie.

Tinerii arădeni au ocazia să devină reporteri în cadrul Adunării Regiunilor Europei (ARE).  Doritorii se pot face auziţi la staţiile de radio de-a lungul Europei datorită programului „Europa şi tu”, care va fi difuzat la mai multe staţii radio la care se vorbeşte limba franceză sau pe site-ul www.europeanzou.eu.
Cei interesaţi nu trebuie decât să-şi pregătească scurte înregistrări în care să vorbească despre ei, despre regiunea în care locuiesc şi despre Europa şi să le transmită ulterior, prin intermediul radioului sau al site-ului, pe toată perioada cât ţine programul, mai exact din aprilie până în iunie.

„Consiliul Judeţean este membru al Adunării Regiunilor Europei şi încurajează implicarea tinerilor arădeni în astfel de proiecte de anvergură. Acest proiect reprezintă pentru tineri o şansă imensă de a se face cunoscuţi, într-un post atât de generos cum este cel de reporter”, a declarat Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. Cei interesaţi pot trimite înregistrarea şi pozele până în data de 15 martie. Prima fază a proiectului va începe la 1 aprilie şi va dura până în iunie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite