Timişorenii visează la nunţi ca-n poveşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe timp de criză, în Timişoara continuă sezonul expoziţiilor matrimoniale

Timişorenii nu se uită la bani şi nici deprecierea leului nu contează când vine vorba de nuntă.

După ce cu doar o săptămână în urmă în Timişoara îşi deschidea porţile primul târg de nunţi al anului, în acest weekend a venit rândul unei alte expoziţii, în foaierul Teatrului Naţional. Sala pretenţioasă de la parterul instituţiei se potriveşte de minune decorului de basm din care nu lipsesc lumânările, lumina difuză şi materialele lucioase în tonuri reci.
Organizatorii propun mese tematice, candelabre îmbrăcate în flori şi verighete din aur roşu sau alb. Secretul expoziţiei este propunerea unor trenduri noi, renunţarea la vechile obiceiuri şi acceptarea unor decoruri sofisticate, cu variaţii pe teme clasice, dar cu materiale de înaltă clasă.

Variante preţioase
„Dorim să venim cu idei noi, să renunţăm la tradiţionalul satin şi să-l înlocuim cu taftaua sau brocardul. Oferta este pentru toate buzunarele şi este personalizată în funcţie de gusturile clientului, dar dacă ni se cere sfatul nu ezităm să propunem variante fastuoase”, a explicat organizatorul, Ovidiu Ţâştea.
Mesele tematice sunt la mare căutare, fie că este vorba despre un decor de poveste, scaune îmbrăcate în aripi de înger sau buchete făcute din fructe şi flori. Deşi există cupluri care preferă feţe de masă în culori aprinse, la modă rămâne tot tradiţionalul alb, cu variaţii de crem.
Criza financiară nu a atins încă industria organizatorilor de nunţi. „Nu s-a făcut simţită nicio criză. Din contră, faţă de anul trecut în aceeaşi perioadă am semnat mai multe contracte şi cu valori mai mari”, a mai spus Ovidiu Ţâştea. Şi în materie de flori, timişorenilor li se propun variante mai scumpe, dar care garantează un plus de eleganţă. Mesele au în centru sfeşnice îmbrăcate în flori asortate, cu nume complicate şi provenienţe exotice. Trandafirii, odată celebri, sunt consideraţi acum rudele sărace ale ornamentelor de nuntă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite