Timişorenii vor străzi curate şi reparate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barometrul politicilor publice din Timişoara, realizat recent în mai multe cartiere ale oraşului de pe Bega, arată că locuitorii ţin la curăţenia urbei lor. 59,3% din cei interogaţi

Barometrul politicilor publice din Timişoara, realizat recent în mai multe cartiere ale oraşului de pe Bega, arată că locuitorii ţin la curăţenia urbei lor. 59,3% din cei interogaţi consideră că principala grijă pe care ar trebui să o aibă administraţia publică locală ar fi curăţenia, iar 58,9% susţin că şi starea străzilor şi a trotuarelor trebuie să fie o prioritate pentru autorităţi.
De asemenea, 27% din timişoreni au răspuns că, dacă ar fi la conducerea oraşului, primul lucru de care s-ar ocupa ar fi repararea străzilor şi a trotuarelor, iar 17,2% au declarat că s-ar îngriji şi de starea parcurilor. Ultimul lucru pe care l-ar face locuitorii Timişoarei în oraşul lor, dacă ar fi să deţină funcţia de primar, ar fi înfiinţarea unei pieţe de gros. Mai mult de jumătate din ei sunt mulţumiţi de posibilităţile de petrecere a timpului liber oferite de oraşul lor, 54,5% din repondenţi considerând că Opera este instituţia culturală reprezentativă pentru oraşul lor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite