Timişorenii ocupaţi cumpără flori online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii ocupaţi cumpără flori online
Timişorenii ocupaţi cumpără flori online

Cei care trimit flori pot adăuga şi o cutie de bomboane, vin sau chiar un bileţel amoros.

Primăvara înfloreşte pieţele şi aduce parfumuri ameţitoare. Timişorenii care au însă din ce în ce mai puţin timp liber şi vor să îşi surprindă iubita sau soţia cu un buchet de flori pot vizita o florărie online. Chiar dacă nu foarte mulţi ştiau de existenţa acestuia, tărâmul florilor există de mai bine de trei ani în carne şi oase, dar şi pe internet.
Cei care sunt grăbiţi sau pur şi simplu vor să facă o schimbare pot vizita site-ul firmei şi îşi pot alege de acolo buchetul favorit, la care pot adăuga o cutie de bomboane şi chiar un bilet de amor. În cel mai scurt timp, cadoul va ajunge la uşa iubitei.

Drumul florilor

Florăria online trimite flori şi în alte judeţe, cu condiţia ca acestea să poată ajunge acolo într-o singură zi. „Am avut şi cazuri mai ciudate. De exemplu, de Sfântul Valentin am livrat un buchet tocmai în Orşova. Altă dată, cineva din alt judeţ a intrat pe Internet şi a trimis flori cuiva care era în spital, în Timişoara. Într-un alt caz, am dus flori la miezul nopţii într-o discotecă”, a povestit Claudia Cîmpeanu, patroana firmei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite