Timişoara: Mascaţii la amenzi, criminalii în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Mascaţii la amenzi, criminalii în libertate
Timişoara: Mascaţii la amenzi, criminalii în libertate

Mascaţii au controlat 21 de baruri de striptease noaptea trecută, dar proxeneţii au aflat de razie şi au ascuns prostituatele.

Şefii Poliţiei Timiş încearcă să îşi ascundă incompetenţa după mascaţii trupelor speciale, trimişi să sperie „suspecţii de serviciu”: cerşetorii, prostituatele şi boschetarii. Pentru că nu reuşesc să prindă criminalii şi tâlharii care dau lovituri la pont şi omoară timişorenii în proprile case, mai-marii Poliţiei au trimis trupele speciale în control prin birturi, canalele şi barurile de striptease, ca să demonstreze că lucrează.

Tâlharii de lux, în afara pericolului

Noaptea trecută, poliţiştii au verificat 21 de astfel de baruri din Timişoara, însă nu au găsit prostituate, proxeneţi sau clienţi, pentru că patronii au aflat din timp de razie. Joi noaptea, poliţiştii au trezit boschetarii din canale şi cerşetorii, fără să găsească vreun infractor.

„Sunt acţiuni de prevenire a infracţionalităţii stradale”, a spus comisarul şef Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş. Cel mai recent caz de activitate intensă a poliţiei s-a întâmplat ieri, când oamenii legii i-au făcut dosar penal unei pensionare de 81 de ani din Făget, pentru că aceasta a instigat un vecin să taie 12 copaci din pădurea ei.

Criminalii şi tâlharii periculoşi, care ucid şi dau lovituri de sute de mii de euro şi nu dorm prin canale, nu sunt depistaţi de poliţişti. Asasinii care i-au ucis pe afaceristul Dan Tripa, de 52 de ani, sau pe pensionarul Stoian Străin, de 71 de ani, în propriile case, ambele situate pe strada Mureş din Timişoara, nu au fost găsiţi de poliţie de luni întregi. Laurenţiu Dragotă, patronul lanţului de firme Euro Instal, a fost atacat în faţa blocului său de pe strada Dumitru Kiriac, din Calea Şagului, iar tâlharii i-au luat 140.000 de lei şi nu au fost prinşi. Alţi doi poştaşi au fost tâlhăriţi, în toiul zilei, de 110.000 de lei, banii de pensii, iar jefuitorii sunt de negăsit. Alte zeci de atacuri grave, cu prejudicii imense, sunt nerezolvate de poliţişti, iar praful se depune pe dosarele penale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite