Librăria „Adevărul“, acum şi în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 A doua librărie în care puteţi găsi toate produsele „Adevărul“ se deschide luni. De săptămâna viitoare, timişorenii îşi vor putea cumpăra fără să se înghesuie la tarabe volumele din colecţiile „Disney Clasic“ sau „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Mai citeşte şi:

Librăria „Adevărul“ s-a deschis la Timişoara (UPDATE)
Cum poţi avea colecţia "Biblioteca Adevărul pentru copii", cu poveşti Disney
S-a deschis prima „Librărie Adevărul“!
Click aici pentru FOTOGALERIE

De mâine, în Timişoara se deschide librăria Adevărul

Colecţia de lux sau pentru copii, filme celebre, documentare sau ziare, toate pot fi găsite de mâine în librăria „Adevărul“ din Timişoara.

Magazinul se deschide la ora 9.00 dimineaţa. Programul zilnic, de luni până vineri, este între orele 9.00 şi 20.00, iar sâmbăta şi duminica uşile librăriei stau deschise între orele 9.00 şi 16.00.

Filme, cărţi şi ziare

Pe rafturi se vor găsi toate colecţiile „Adevărul“, printre care şi „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, „Disney Clasic” şi colecţia „Cartea de lux”. În plus, cinefilii timişoreni sunt aşteptaţi de seriile Florin Piersic, Brigada Diverse, Jandarmii sau Personalităţi care au influenţat lumea. De asemenea, timişorenii pot cumpăra toate publicaţiile trustului: ziarul „Adevărul“, „Forbes“, „Foreign Policy“, „Click!“, Click pentru Femei“, „Click! Sănătate“, „Dilema Veche“ sau „Dilemateca“.

Tot la sediul librăriei, de pe Strada Florimund Mercy nr. 3, în apropiere de Piaţa Unirii, se vor prelua anunţuri de mică publicitate şi se vor încheia abonamente. Apariţia librăriei „Adevărul” este un eveniment îndelung aşteptat de timişoreni. „Alte librării nu sunt deschise duminica. Timişorenii trebuie să ştie că ne dorim să fim aproape de ei, într-un spaţiu cald, primitor, chiar în centrul oraşului.”, a explicat coordonatorul de proiect, Alina Manafu.

Urmează Craiova şi Cluj

În ţară mai există o librărie „Adevărul“ doar în Bucureşti, dar urmează deschiderea altor două, în Craiova şi Cluj.

„Ne continuăm promisiunile faţă de clienţi, de a fi cât mai aproape de ei. Am venit în Timişoara pentru că am remarcat la târguri dorinţa lor de a cumpăra cărţile «Adevărul». Librăria va fi mereu aprovizionată, cititorii noştri nu trebuie să îşi facă probleme că vor rata anumite cărţi”, a mai spus Alina Manafu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite