"The Twelve Irish Tenors", la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicienii concertează în această seară, de la ora 19.00, la Sala Palatului Tinerii interpreţi se prezintă, pentru prima dată, în faţa publicului român cu cele mai valoroase piese din

Muzicienii concertează în această seară, de la ora 19.00, la Sala Palatului

Tinerii interpreţi se prezintă, pentru prima dată, în faţa publicului român cu cele mai valoroase piese din muzica clasică şi contemporană, cântece irlandeze nemuritoare, precum şi cu omagii speciale aduse celor de la Beatles şi Barry Manilow. Pe scena Sălii Palatului vor răsuna melodii celebre din secolul al XX-lea, precum: "Danny Boy", "We are the Champions", "Yesterday" sau "When Irish Eyes Are Smiling".

Timp de 90 de minute, cei 12 tenori irlandezi vor prezenta românilor show-ul cu care au cucerit publicul din America şi din Europa, în turneele întreprinse anul trecut.
Mark Dayley, Barry Potts, Dhavid Posselt, Philip Drennen, Brandon James Smith, Ross Aldred, Simon Mathews etc. îşi vor etala calităţile vocale de excepţie, trecând cu uşurinţă de la operă la pop şi de la jazz la muzică clasică.

Răsfăţaţi cu preparate tradiţionale româneşti

Recitalul irlandezilor este adresat tuturor categoriilor de vârstă. Artiştii vor sosi astăzi în România şi vor fi cazaţi la un hotel de lux, unde vor beneficia de jacuzzi, saună şi masaj de relaxare. La sugestia organizatorilor, tenorii vor degusta câteva bucate din meniul tradiţional românesc: sărmăluţe în foi de viţă, tochitură moldovenească, piftie, cozonac şi palincă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite