Tg. Mureş: DNA verifică licitaţiile pentru spaţiile din piaţa centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Serviciul Teritorial Târgu Mureş al Departamentului Naţional Anticorupţie verifică modul de organizare a licitaţiilor pentru închirierea spaţiilor din Piaţa "Cuza Vodă",

Procurorii de la Serviciul Teritorial Târgu Mureş al Departamentului Naţional Anticorupţie verifică modul de organizare a licitaţiilor pentru închirierea spaţiilor din Piaţa "Cuza Vodă", situată în centrul municipiului. Surse din cadrul DNA susţin că procurorii anticorupţie au fost sesizaţi de o serie de comercianţi nemulţumiţi de modul în care au fost făcute tranzacţiile cu spaţii în anii anteriori.
În denunţurile adresate DNA, mai multe persoane din conducerea Administraţiei Pieţelor Târgu Mureş sunt acuzate de corupţie. Actualul şef al Administraţiei Pieţelor din Târgu Mureş, Vasile Filimon, spune că DNA i-a solicitat o serie de documente referitoare la licitaţiile spaţiilor comerciale din Piaţa "Cuza Vodă".
Fostul preşedinte al comisiilor de licitaţie din perioada reclamată, Valer Muntean, actual inspector-şef adjunct al Administraţiei Pieţelor, susţine, la rândul său, că "tot ce s-a făcut la pieţe a fost cu respectarea legii".
Marius Paşcan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, în subordinea căreia se află Administraţia Pieţelor, a confirmat că s-au făcut verificări pentru contractele încheiate în perioada în care şef al Administraţiei Pieţelor era Cornel Core.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite