TexStil deschide sezonul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TexStil deschide sezonul de toamnă
TexStil deschide sezonul de toamnă

În Baia Mare, târgul a ajuns la cea de-a patra ediţie. 50 de firme vor fi prezente la ediţia din această toamnă a Expo TexStil.

Târgul de încălţăminte şi îmbrăcăminte îşi va deschide porţile la Baia Mare în perioada 23-27 septembrie. Este al patrulea an consecutiv în care băimărenii au posibilitatea să-şi achiziţioneze haine la preţuri accesibile oricărui buzunar. Timp de cinci zile, 50 de producători, importatori şi comercianţi vor expune cele mai noi colecţii de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru sezonul de toamnă-iarnă.
Cel mai atractiv târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte, ExpoTexStil, va da startul la shopping, miercuri, 23 septembrie de la ora 12.00, în parcarea de la Kaufland. „Suntem la a patra ediţie în Baia Mare. Până anul acesta, târgul putea fi vizitat în sala polivalentă a Sălii Sporturilor. Anul acesta am schimbat locaţia”, spune Laurenţiu Stratan, unul dintre organizatori.

Târg la nivel naţional

ExpoTexStil, târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte, are loc în fiecare an în peste 20 de oraşe ale ţării: de la Iaşi, Bacău, Suceava, Galaţi, Brăila, Tulcea, Focşani, Oradea, Arad, Sibiu până la Târgu-Mureş. În unele oraşe acest târg are şi câte două-trei ediţii pe an. „În urmă cu doi ani am fost prezenţi la Baia Mare cu o altă ediţie a târgului de îmbrăcăminte, dar pe perioada primăverii. Nu am avut însă ecoul pe care-l aşteptam, aşa că ne-am hotărât să rămânem doar la ediţia de toamnă”, afirmă Laurenţiu Stratan.
Târgul reuneşte importatori producători şi comercianţi din toată ţara şi cu produse de toate felurile. Băimărenii vor putea alege dintr-o gamă variată: de la confecţii din piele, blănuri, confecţii sport şi chiar accesorii. Hainele şi încălţămintea prezentate la târg se pliază gusturilor şi vârstei tuturor băimărenilor. Chiar şi copiii vor avea din ce alege.

Preţuri pentru toate buzunarele

Până acum, târgul se organiza în luna octombrie, anul acesta organizatorii au ales sfârşitul lunii septembrie pentru comercianţi să-şi expună hainele. Intrarea este liberă la ediţia de toamnă din acest an, faţă de 1 leu cât se plătea anii trecuţi. Porţile târgului vor fi deschise zilnic între orele 10.00 şi 20.00. Preţurile produselor sunt pentru toate buzunarele.
„Băimărenii vor putea cumpăra produse chiar şi cu 5 lei. Sunt preţuri de criză, mai mici decât cele din magazine”, spune Laurenţiu Stratan. Organizatorii se aşteaptă şi la  ediţia din acest an a târgului de încălţăminte şi îmbrăcăminte la peste 12.000 de persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite