Teste antidoping dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Internaţional Olimpic a declanşat o anchetă de proporţii pentru a da de urma rezultatelor a aproximativ 300 de teste antidoping care au fost efectuate în timpul Jocurilor Olimpice de la

Comitetul Internaţional Olimpic a declanşat o anchetă de proporţii pentru a da de urma rezultatelor a aproximativ 300 de teste antidoping care au fost efectuate în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing. Investigaţia a fost declanşată după ce Agenţia Mondială Antidoping (AMA) a solicitat CIO să justifice dispariţia subită a testelor.

Reprezentanţii forului olimpic mondial au constatat că există mai multe formulare completate de sportivii care au fost supuşi controalelor decât fişe cu rezultate ale testelor.

După ce mai multe scandaluri de dopaj au zguduit lumea sportului în acest an, oficialii mişcării olimpice sunt îngrijoraţi deoarece, dacă nu se va găsi o explicaţie, această problemă va afecta credibilitatea programului antidoping. CIO a început deja să testeze din nou eşantioanele de sânge pentru depistarea CERA. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite