Reuters: Testamentul lui Michael Jackson a fost depus în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un testament semnat de starul pop Michael Jackson, prin care se cerea instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi mamei sale, Katherine Jackson, a fost depus, miercuri, în instanţă.

Testamentul artistului se ridică la peste 500 de milioane de dolari şi cere instituirea unui fond de administrare a bunurilor în beneficiul celor trei copii ai lui, al mamei lui şi al mai multor organizaţii caritabile ale căror nume nu sunt cunoscute, precizează Reuters.

În testament, Deborah Rowe, fosta soţie a starului, este omisă, mama artistului, Katherine, în vârstă de 79 de ani, fiind numită tutore al copiilor: Prince Michael Jackson Jr, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael Michael Joseph Jackson II, în vârstă de 7 ani.

În cazul în care Katherine Jackson nu-şi poate duce la bun sfârşit datoria, custodia copiilor ar reveni cântăreţei şi prietenei de o viaţă a lui Michael Jackson, Diana Ross.

Rowe este mama celor doi copii mai mari ai cântăreţului, iar avocatul acesteia a emis, miercuri, o declaraţie prin care califica drept ‘false’ informaţiile potrivit cărora ea nu ar fi mama biologică a micuţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite