Terorizată de baştani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terorizată de baştani
Terorizată de baştani

Clanul ţigănesc Cârpaci vrea să ia pe nimic apartamentul de 200.000 de euro al unei bătrâne de 72 de ani. Romii vor să intre peste o pensionară de 70 de ani, pe care au păcălit-o să le vândă casa cu 3.000 de euro. 

Scandalul a izbucnit, ieri, într-un imobil istoric aflat pe strada Victor Babeş din Timişora. Ţiganii din clanul Cârpaci au făcut un circ monstru la numărul 8. „Am spart uşa de la intrarea comună. Punem noi altă încuietoare. Şi o să avem şi noi cheie”, a spus Maria Cârpaci.

Romii locuiesc la subsolul clădirii, având intrarea din stradă, separată de restul proprietarilor. „Acum au cheia de la poarta de acces către cele trei apartamente ale clădirii. Noi avem intrare separată şi stăteam cu uşa încuiată. Ţiganii fac scandaluri, urinează pe la uşi, ne ameninţă”, a spus Simona Giura, o tânără care locuieşte în imobil.

„Nu au răbdare până mor“

Ţiganii recunosc că vor să pătrundă în imobil peste o bătrână de 72 de ani. Clanul Cârpaci a reuşi să o convingă pe Ana Gruescu să vândă cu 3.000 de euro un aparatament evaluat la peste 200.000 de euro.

Contractul prevede însă că rromii intră în posesia imobilului doar după moartea bătrânei. „Mi-au dat 11.000 de lei pe apartament. Acum mă terorizează. Nu au răbdare până mor. O să mă arunce în drum. Eu am diabet. Mă omoară cu zile”, a spus, disperată, bătrâna.

„Am luat casa cu tot cu babă”

Clanul Cârpaci are altă versiune. „Noi am luat apartamentul cu tot cu babă. În subsol e frig şi igrasie. Vrem să ne mutăm toţi cu ea în apartament. Îi cumpărăm la babă banane, iaurt şi de toate. Numai să ne lase într-o cameră”, a spus Maria Cârpaci.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite