Teribilism criminal: A murit la 17 ani conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teribilism criminal: A murit la 17 ani conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată
Teribilism criminal: A murit la 17 ani conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată

Un adolescent de 17 ani a murit cu motocicleta în şanţ, la Satchinez, după ce verişorul său i-a pus piedică. Glumeţul a ajuns în spital cu picioarele rupte, iar o fată aflată pe motocicletă s-a ales cu răni uşoare.

CITEŞTE ŞI:

Bucureşti: VIDEO Un taxi a ajuns în canal - GALERIE FOTO

VIDEO Fiica unui fost poliţist a fost filmată în timp ce gonea cu 200 de km/h pe motocicletă
(VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş

Braşov: A scăzut numărul accidentelor de circulaţie

O glumă stupidă a băgat în mormânt un puşti teribilist, de doar 17 ani, care a condus cu viteză o motocicletă prin Satchinez, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În timpul unei petreceri, Daniel Ienci s-a urcat pe motor ca să plimbe o altă adolescentă, pe care dorea să o impresioneze. Deşi nu avea experienţă în conducere, el a accelerat şi rulat cu viteză pe şoseaua principală din sat. Verişorul său, Maicăl Ienci, de 19 ani, a încercat să-i pună piedică în glumă, ca motociclistul să frâneze, iar fata aflată pe motocicletă să se sperie.

Ucis de o piedică

Pentru că nu avea permis de conducere, tânărul de 17 ani a pierdut controlul motocicletei. El a intrat cu motocicleta din plin în glumeţ, apoi s-a izbit puternic de un şanţ, a fost proiectat prin aer, iar în cădere s-a lovit la cap. Motociclistul a murit pe loc, iar Maicăl Ienci s-a ales cu ambele picioare rupte şi o fractură de bazin. Rudele celor doi (foto dreapta jos) au fost şocate când au ajuns la faţa locului şi au aflat ce s-a întâmplat. 


  

Tânărul a murit pe motocicleta primită cadou de la părinţii săi

image
image

Poliţiştii au aflat că motocicleta (foto stânga sus) nu era înmatriculată. Teribilistul care şi-a pierdut viaţa a primit motocicleta cadou de la părinţii săi, pentru că avea note bune la şcoală.

Gluma proastă ar putea avea un preţ teribil pentru Maicăl Ienci. După ce îşi revine din spital, băiatul urmeză să răspundă în faţa procurorilor, care îl acuză acum de uciderea verişorului său.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite