Constanta: Tentativă de suicid la 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Tentativă de suicid la 13 ani
Constanta: Tentativă de suicid la 13 ani

O fată a ajuns în stare gravă la spital după ce a înghiţit doi pumni de medicamente. Deşi nu are încă buletin de identitate se pare că tânăra dansează la bară într-un club de striptease şi se prostituează pe şoseaua de centură a oraşului.

Incidentul a avut loc aseară în apropierea Cimitirului Central acolo unde Roxana Ioana Vidreanu locuieşte împreună cu mama sa. Femeia le-a povestit medicilor de la ambulanţă că scandalul a izbucnit după ce a refuzat să îi dea fetei bani necesari achiziţionării unei cartele pentru telefonul mobil.

 „Mi-a dat foc la haine în mijlocul curţii, m-a lovit cu o coadă de mătură după care a luat pastilele bunicii sale pentru ulcer şi le-a înghiţit. Acum câteva zile m-a înţepat cu un cuţit în zona gâtului şi am ajuns să îmi fie frică să mai locuiesc cu ea în casă“, ne-a povestit Marinela Giroş, mama fetei.

Femeia mai spune că fiica sa se prostituează de la 12 ani şi a ajuns să danseze la bară într-un club de noapte din zona Capitol. „Am făcut sesizări la P0liţie, la Protecţia Copilului să îmi ia drepturile de mamă pentru că mi-e frică de ea şi nu vreau să ajung ca femeia aia omorâtă în casă de copilul de 13 ani“ susţine mama fetei.

Este la a doua tentativă de sinucidere

Medicii de la SMURD sosiţi la faţa locului i-au făcut fetei spălături stomacale şi au transportat-o în siguranţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde a rămas internată şi este în afara oricărui pericol.

„Pacienta se află la a doua tentativă de acest gen, din fericire starea sănătăţii sale este stabilă“, ne-a oferit diagnosticul doctorul Mihaela Radu din cadrul SMURD Constanţa.

Cazul ar putea ajunge şi pe masa poliţiştilor de la secţia 3, a inspectorilor de muncă şi a celor de la Protecţia Copilului dacă se vor dovedi adevărate acuzaţiile femeii conform cărora fata se prostituează şi dansează prin cluburi de noapte.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite