JP: Televiziunea Al-Jazeera poate transmite din nou în Cisiordania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b>JP</b>: Televiziunea Al-Jazeera poate transmite din nou  în Cisiordania
<b>JP</b>: Televiziunea Al-Jazeera poate transmite din nou în Cisiordania

Autoritatea Palestiniană a anunţat, duminică, redeschiderea activităţii postului de televiziune arab Al-Jazeera din Cisiordania, care fusese închis, scrie Jerusalem Post.

Săptămâna trecută, Autoritatea Palestiniană a suspendat operaţiunile Al-Jazeera şi a trimis forţele de ordine să închidă redacţia din Ramallah pentru difuzarea de "informaţii mincinoase", potrivit Ministerului palestinian pentru Informaţii.

Potrivit informaţiilor furnizate de ministerul palestinian, decizia de suspendare a postului a fost luată pe motiv că acesta ar fi "consacrat o parte importantă din programele sale denigrării Autorităţii Palestiniene şi Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei ".

Al-Jazeera a declarat, în cadrul unui comunicat difuzat de sediul din Doha, că sancţiunea are legătură cu difuzarea unei declaraţii a lui Faruk Kaddumi, şeful departementului politic al OEP (Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei), ]n care  Kaddumi i-a acuzat pe preşedintele Mahmoud Abbas şi pe liderul Mohammed Dahlane că au complotat cu Israelul în vederea asasinării liderului istoric al palestinienilor, Yasser Arafat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite