Televiziune pentru deţinuţii din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Bacău şi-a făcut televiziune cu circuit închis. Noul post TV este complet dotat şi va începe să transmită în această toamnă. Ideea a aparţinut

Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Bacău şi-a făcut televiziune cu circuit închis. Noul post TV este complet dotat şi va începe să transmită în această toamnă.

Ideea a aparţinut directorului instituţiei, Claudiu Margasoiu, care în prezent definitivează grila de programe. „Pe lângă deţinuţii care vor fi implicaţi în funcţionarea televiziunii, mă gândesc şi la restul, care vor avea ocazia să se uite la programele ce le vom transmite“, ne-a declarat şeful închisorii din Bacău.

Filme pentru deţinuţi

Grila de programe pregătită este foarte variată, cuprinzând de la filme, până la emisiuni cu deţinuţii şi transmisii ale activităţilor organizate de Penitenciar.

„Decât să stea în celulă şi să se gândească la prostii, mai bine se uită la o emisiune sau la un film“, precizat Claudiu Margasoiu.

De partea tehnică a televiziunii din închisoare se vor ocupa un angajat al Penitenciarului şi un cameraman de la un post local.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite