Telefoane electorale marca Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5 a împărţit în cartierul Rahova telefoane mobile şi cartele pre-plătite Stafful de campanie al primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, a împărţit ieri telefoane

Primarul sectorului 5 a împărţit în cartierul Rahova telefoane mobile şi cartele pre-plătite

Stafful de campanie al primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, a împărţit ieri telefoane mobile alegătorilor din cartierul Rahova.

În pungile înscripţionate cu sloganul candidatului PSD se aflau şi cartele telefonice pe care era scris "Sună-l pe Vanghelie", alături de unul dintre numerele de telefon ale primarului.

"Sunt mai ieftine decât găleata şi mopul PNL"

Edilul a recunoscut că a dispus împărţirea cadourilor, dar susţine că nu se încadrează în infracţiunile prevăzute în Legea alegerilor locale. "Astea costă 4 euro. E mai ieftin decât găleata şi mopul împărţite de PNL! Nu sunt bunuri cu valoare semnificativă, că ţi le dă pe gratis!

Au cartelă cu număr şi puţini bani, doar ca să mă sune pe mine!", a precizat Marian Vanghelie. El mai spune că a împărţit telefoanele tocmai ca să păstreze o legătură cât mai strânsă cu electoratul.

Potrivit legii, promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Biroul Electoral Central a exclus din această categorie materialele de propagandă electorală cum ar fi afişe, brichete, calendare, căni, găleţi, tricouri, eşarfe şi alte obiecte asemănătoare.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite