Teatrul de păpuşi este invadat de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii vor să urce pe scenă atunci când văd personaje favorite sau aud replici care le plac şi încep să discute cu actorii. 

Anotimpul rece a adus la teatru peste două sute de copii timişoreni, care au fost astăzi surprinşi cu dulciuri chiar de Moş Crăciun. Ei au venit la spectacolul de teatru de păpuşi „Peticica şi omul de zăpadă”, aşa cum fac  în fiecare duminică, însoţiţi de fraţi mai mari, părinţi şi bunici. „Am două fetiţe, una de nouă şi alta de cinci  ani şi sunt înnebunite după teatrul de păpuşi”, a spus Larisa Drăniceanu, o tânără mămică din Timişoara.

Cei mai mici spectator ai teatrului de păpuşi abia vorbesc, dar sunt captivaţi de personajele de pe scenă şi trăiesc  fiecare spectacol. Muzica, decorurile şi veselia păpuşilor, dar şi a oamenilor din spatele lor îi atrag chiar şi pe bunici în lumea poveştilor. Adolescenţii se pot bucura şi ei de magia spectacolelor de la Teatrul pentru Copii şi Tineri Merlin din Timişoara, la reprezentaţiile „Faust” sau „Napoleon era fată”. Pentru un bilet la teatru,  copiii plătesc 4,5 lei, iar părinţii care îi însoţesc, 6,5 lei. Următorul spectacol special de Crăciun de la teatrul de păpuşi va fi „www.laponia.com”.

Am două fetiţe şi sunt înnebunite după teatrul de păpuşi
Larisa Drăniceanu
mămică

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite