Teatru pentru toate gusturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de teatru vor avea motive de bucurie, pentru că mâine începe Festivalul Dramaturgiei. Pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” vor fi jucate piesele ,,Mansardă cu vedere spre

Pasionaţii de teatru vor avea motive de bucurie, pentru că mâine începe Festivalul Dramaturgiei. Pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” vor fi jucate piesele ,,Mansardă cu vedere spre moarte”, ,,Urban Kiss” şi ,,Nevasta lui Hans”.

Tot în acest week-end are loc şi Festivalul Bega Bulevard, cu spectacole de teatru şi acţiuni de ecologizare a canalului Bega. Teatrul German de Stat prezintă, în cadrul festivalului, două spectacole în Parcul Rozelor.

Sâmbătă, de la ora 18, pe scena din parc, publicul se va putea delecta cu „Frumoasa şi Bestia“. Timişorenii sătui de teatru sunt invitaţi sâmbătă, de la ora 21, în Bunker, pentru o partidă de stand-up comedy cu trupa „Showtime“. Week-end-ul este generos şi cu doamnele, care sunt aşteptate până duminică, la expoziţia ,,Vest Fashion 2008”, din intersecţia străzilor Circumvalaţiunii şi Gheorghe Lazăr.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite